Bajsapaduluktarbajs!

Datum: 2013-05-27 / Tid:08:31:55
Hej jag är jätte dålig på att skriva men det har varit så fint väder så jag har inte haft tid :) men iaf igår gjorde jag inte så mycket än att skriva ett hemma prov om typ politik och sen var jag typ ute och kasta boll hahahah men nu ska jag snart fa till skolan så jag får skriva mer sen! :)

Mjukglass

Datum: 2013-05-22 / Tid:20:50:12
hej Idag har jag varit med amanda och vilma vi for hem till vilma efter skolan och plugga lite Hk, sen for vi hem och jag åt och sen for jag och mamma å köpte mjukglass och nu sitter jag här och pluggar lite hk ( tvätt ) 
HAHAHAHAHA KärstNNN i bakgrunden :D

IM HOME!

Datum: 2013-05-21 / Tid:22:43:55
Haallåå nu har jag för ett tag sen kommit hem från Tävlingen vi varit på och vi kom sist...... hahahh men det var roligt i alla fall. jag köpte kläder För ca 1000 kr om ni vill anteckna nä men jag ska lägga upp bilder! jaja men nu ska jag skypa vidare med mina vänner hanna och bp! :D
 
Swag!

HOLA AMIGOS!

Datum: 2013-05-20 / Tid:21:07:03
hejsan alla trogna läsare.... NÄÄÄ men hej idag har jag varit i skolan och vi hade typ en riktig lektion för sen gjorde vi plakat och sånt för vi ska nämligen på tävling imorgon och då måste man ha typ sånt så ah. men sen efter skolan så for jag hem till amanda och vi åt,spela sanfrancisco på playstation och sen for vi på affärn och köpte lite BussGott till imorgon. HAHAHA jag köpte sånt här töntigt "gå ner i vikt drink" eller vad man nu ska säga men ärligt talat så är den riktigt god. jaja men jag kan ju blogga imorgon när jag kommer hem för vi får shoppa en sväng så ja jag ser ju om jag köper något! 
Torrt gräs :ppp
VÄRME!!!

the

Datum: 2013-05-13 / Tid:20:08:00
sitter här ensam i mitt rum och lyssnar på sorgsen musik och tänker igenom livet hahah im a deep person iknow.
nä men idag har jag inte gjort annat än skolan,vari på affärn,duscha och ätit. jo imorgon har jag håll från 9.30 till 13.00 AZZZUUUMM. nä men ahh, aja nu ska jag fortsätta tänka igenom livet och lyssna på lite sorgsen musik. men jag bloggar mer imorgon.
 

onödigtinlägg

Datum: 2013-05-09 / Tid:22:14:59
idag har jag hållt igång hela dagen, jag har städat alla rum för utom min syrras, diskat, rensat kläder osv osv sen så har jag varit hos emelie hon fyller år imorgon men man kunde komma idag och fika så jag for dit på en liten gofika! jag har flyttat datorn så jag nu har den på min fönster bräda( den är bred) och det är jätte mysigt :) aja nu har jag inget mer att säga så jag slutar här :D

ALONGTIMEAGO!

Datum: 2013-05-09 / Tid:09:39:31
Hej. jag har inte haft ork att blogga nu den senaste tiden för det är mycket som hänt osv. men iaf igår var jag på stan med astrid och sen gick vi å fika med hanna och belinda ( fast vi tittade bara på ) och idag har jag nyss vaknat och troligen ska jag till emelie idag som fyller år imorgon! :D aja nu ska jag gå!

RSS 2.0