:

Datum: 2013-03-23 / Tid:22:25:00
Hejsan, nu har jag för ett tag sen kommit hem från bp, vi var aldrig ut och fota men vi hade lite kuligt på datorn, hahah nä men vi tex lyssnade igenom mina gammla videoinspelningar på min gamlma mobil, hahah kan ju bara säga att jag var 100% onormal när jag var mindre, justja jag har ju inte sagt att jag tappat min mobil i toan! för andra gången, och konstigt nog klarade den sig igen fast den är typ helt cp men den funkar, men pappa sa typ att vi skulle vänta i 3 veckor så ska jag typ få en samsung galaxy s3 trorja! :D aja men kan bjuda en bild.
den blåa är min nuvarande och
den ska ha en lucka men den gick sönder:p
 

ngz

Datum: 2013-03-23 / Tid:18:49:12
hej hej, idag har jag inte gjort nånting förutom att suttit och tittat oth och nickelodeon hela dagen så det har känts som en värdelös lördag så snart ska jag ut å fota med belinda, vi ska väl fa nånstans så ahh, förhoppnings vis blir det nått jag gjort idag iaf. men det var bara det jag vela säga så jag bloggar när jag kommer hem igen :D
 

.

Datum: 2013-03-22 / Tid:16:56:20
Hej, idag är det äntligen fredag alltså var det sista prao dan, skönt men ändå tråkigt för jag är hälldre där än på skolan men iaf så fick vi 2 chips/ostbåge påsar, en påskmust, och ett påsk ägg med godis, och jag som trodde vi inte skulle få något jaja men nu ska jag gå å äta och sen ska jag åka till samuel som fyllt år i onsdags :D
köpte även en jätte god mjölk med blåbärssmak! :D

lilabanan

Datum: 2013-03-21 / Tid:19:53:41
Hejsan alla Fina och fula! idag har jag inte gjort annat än ica och varit på träning! imorgon är det Fredag fan vad skönt men ändå inte för jag vill inte tillbaka till skolan på måndag :( jaja men iaf så tänkte jag lägga upp bilder på det jag beställt men det är i tvätten så orkar inte men de kommer så småning om, aja men nu ska jag titta lite oth, och sen gå å sova så Gonnis!
 

Como estas! :D

Datum: 2013-03-20 / Tid:18:46:51
salut! haha avancerar i franska 8D nä men hej, idag har jag inte gjort annat än att praoat på ica än en dag och typ suttit och kolla på youtube osv osv, men iaf så har jag varit på kicks idag och jag kände att nu äre dags att köpa nått nytt, eller ja pappa var med så jag tänkte att jag ska slå till så han köpte så mycket som en puder och mascara till mig (snäll papi jag har) aja men det är väl typ det! så ska lägga upp några bilder nu så ah!
köpte även ett svampbob läppbalsam på coop för nån dag sen!, JOOOO jag har beställt kläder btw, kan ta och visa bild typ imorn.
a
 

i have all my fingers!

Datum: 2013-03-19 / Tid:08:07:00
Hola amigos, länken jag la upp igår är när jag choppar mina fingrar med kniv! hahaha jag suger men ah, iaf så var jag på ica och praoa hela dan och jag blev lite smått less men det roliga är ju att jag ska va där hela veckan FUNFUNFUN!!! nä men ska bita ihop för jag slipper ju faktist en helv vecka skola! :D jaja men nu ska jag göra mig i ordning och sen fa iväg men ska försöka blogga senare! PUSSIS!
bjuder på en bild på mit FINFINA! hår :)

öiv

Datum: 2013-03-18 / Tid:21:55:00
lkvh

Lookatmybiceps!

Datum: 2013-03-06 / Tid:23:07:32
Halliiiii hallååå idag har jag varit å tränat med amanda,hanna och mathilda! det var kuligt det var typ första gången jag var på det gymmet eller ja jag har inte varit på så många andra gym o.o haha nä men ja det var roligt och jag kan ju också berätta att jag sovit hos astrid! :p men ahh det var väl allt så jag återkommer nog imorgon! så hejdå!
at my bicep

fegw

Datum: 2013-03-01 / Tid:22:21:44
Hola! nu har jag typ nyss kommit hem från at ha tittat invigingen på lilla vm! den var jätte lång tråkig, men iaf så har jag inte bloggat på länge men det har varit stressigt så ahh, men nu ska jag göra mig i ordning och kika lite oth och spela 4 pics 1 word! så BYE! :D

RSS 2.0