:D

Datum: 2013-02-26 / Tid:19:40:12
hej! idag har jag inte gjort så mycket, hade en enkel skoldag och for sedan på stan med hanna,amanda,anastasia och belinda, vi köpte en grejj åt astrid som fyller år imorgon! :D iaf så har jag inte en vanlig skoldag imorn utan vi ska hålla på å fixa å så nu före lovet så ahh. men nu ska jag kolla oth så skriver imorn kanske! :D
älska chipsisar! :D

HEY HO

Datum: 2013-02-24 / Tid:12:01:39
Hej. just nu sitter jag här och skriver mitt hemma prov det är so, och jag hatar so, men iaf idag ska jag till anastasia för hon fyller år. så ahh. men iaf så igår så var jag med hanna,bp och anastasia på kvällen och vi gjorde inte så mycket så ahh, ahah jag skriver så ahh hela tiden men ja jag vet inte vad jag ska skriva jag har ju inte gjort så mycket så ahh =D haha nä men nu ska jag gå å göra mig i ordning och så så jag skriver sen! :D
hahah gjorde en failad paj igår :p ( den skulle inte se ut så, det skulle vara kola grädde på, fast ja)

.

Datum: 2013-02-21 / Tid:21:14:27

Adios jueve and hola viernes! :D

Datum: 2013-02-21 / Tid:19:03:05
åhh fan va skönt imorgon är det fredag! alltså en chill dag på skolan har typ inga lektioner och bilden är inställd imorn så ahh, och kan ju passa på att säga att jag och några till ska på stan och köpa nått åt anastasia som fyller 15 på söndag! :D aja nu ska jag berätta om min dag. jag vakna och gick till skolan och hade en helt vanlig skoldag och for sedan hem och satte mig på datan, och sen åt jag och duscha och nu sitter jag här! ANTECKNA hah nä men en blogg är ju till för att skriva typ om vad man gör, eller ne men ah skitsamma! Fan vad röriga inlägg jag gjor den senaste tiden :o men jag tror jag har typ fått dyselexi. för jag skriver som en dase:p aja nu ska jag göra min SVIN roliga so uppgift som kommer ta typ 10 år.
 

:p

Datum: 2013-02-20 / Tid:21:02:02
tänkte bara släng in ett litet snabbt inlägg, jag har inte gjort så mycket så att säga, ehm ätit,tittat tv, och suttit på datan. haha ah men imorgon ska jag till skolan, om jag inte får typ värsta febers atacken imorn, men vi får hoppas att det inte händer föratt jag måste verkligen ta hem matten, och so,n aja men nu ska jag fixa min mobil för den typ dog i förrgår så har haft min gammla ruttna men nu  är den fixad fast alla nummer och spel och sånt är typ borta så ah, aja men nu ska jag gå hejdå! 
Är typ kär i sånt här mönster :p

HataRubriker!

Datum: 2013-02-20 / Tid:17:49:30
Hola amigos! idag har jag gjort så mycket som att titta tv och sovit. haha som ni kanske ser så har jag ändrat designen på bloggen, och ja jag kan inte så mycket hur man gör men jag tyckte det iaf blev hyffsat så jag ska ha så ett ta nu, om jag inte hittar nån liten ändring då, aja men iaf så tror jag att jag ska till skolan imorn eller ja jag måste till skolan imorn för jag har typ massa och gö men ja nu ska jag gå å göra nått . JAJA men nu känner jag att det här inlägget är så himla rörigt så jag slutar här.

.

Datum: 2013-02-19 / Tid:22:34:16
Tjena, idag har jag varit hemma från skolan och jag har inte gjort så mycket, jag kan ju säga att jag varit hos läkarn idag, jag fick egentligen en tid nu på måndag men jag fick jätte ont i örat igår så vi ringde akut/lassarättet för jag trodde jag hade öroninflamation men det hade jag inte men jag var röd på trumhinnan men det var bara för att jag är förkyld och sen så ska vi boka en tid på vårdcentralen för mina halsmandlar, läkarn där sa att hon hade kunna skriva en remiss för hon tyckte jag skulle få operera bort dom men jag ska till vårdcentralen och sen ska dom få titta och bestämma om dom ska skriva en remiss och skicka till dom som opererar sånt! :D så ahh jag får hoppas att jag får ta bort dom! aja nu ska jag fortsätta titta runt här på fb och sen ska jag sova, men jag bloggar imorgon! :D
 

half baked.

Datum: 2013-02-18 / Tid:20:07:02
hej hej idag har jag inte gjort så mycket utan bara sett tv,spelat lite osv osv. jo jag kan ju berätta lite goda och dåliga nyheterna, börjar med dom dåliga, jag är fortfarande sjuk, okej nu dom bra, papi var på affärn och köpte en bj åt mig och vi har bokat tid hos läkarn, dom ska titta på mina halsmandlar så jag hoppas dom kommer säga att jag får operera bort dom för dom är så äckliga och jobbiga. jaja nu ska jag se family guy och äta min bj, men jag ska försöka blogga imorn, eller senare ikväll. 

Ja!

Datum: 2013-02-17 / Tid:21:00:00

Namn: Ebba

Födelsedatum: 980921

Hårfärg: jag föddes met typ platin blont hår. och min utväxt är nu typ ask grå, men annars är mitt hår brunt med några få ljusa slingor ;)

Ögonfärg: blå

Längd: 1.64

Klädstorlek: olika.

Civilstånd: singel

Humör: sjuk,trött

Mobilnummer: har ingen mobil får en först när jag fyller 18 :/

KÄRLEK

Har du ett förhållande just nu? Nix

Om nej, varför inte? ja?

Har du kysst någon? 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja varför inte:p

Kärlek eller pengar? Kärlek

FAMILJ/släkt

Vad heter din mamma? Erika

Har du syskon? Yes

Hur många? 1

Har du en stor släkt? Haha ja!

Har du kvar alla mor&farföräldrar? nej inte min farfar :(

Känner du alla i din släkt? Haha nej!

Vem är du mest lik i din familj? många har sagt att jag är lik mamma.

Har du nån kändis i din familj? haha ne eller jag vet inte

Har du bra kontakt med alla? nej

Vem står du närmast? typ mina föräldrar och far och mor föräldrar + kusiner ( inte alla)

VÄNNER

Har du någon bästa vän? njae! asså alla mina vänner är väl bäst.

Vad tycker folk om dig? Haha, jobbig,pratig och jag vet inte , men jag kan tycka att jag är lite smårolig ibland ;)

Vem har du känt längst? Emelie

Vem vet mest om dig? ehm belinda och astrid trorja

Hatar någon dig? Säkert!

Hur många vänner har du? några! :)

Har du nån barndomsvän kvar? jo

Vem är din bästa vän? EVERYONE!:D

SKOLAN

Har du bra betyg? njae jag vill ha bättre! :)

Vilken klass går du i? 8a

Vad heter din skola? Tallbacka

Vad heter/hette din favoritlärare? haha jag vet inte

Försover du dig ofta? nej

Gillar du skolmaten? haha nej. eller det beror på vad det är.

Hur många går i din klass? 17 med mig tror jag :D

Gillar du skolan? Ja, Men bara för att träffa vännerna å de!

FRITID & INTRESSEN

Går du på någon sport? Hanboll,

Vad tycker du om att göra? äta mat.

Vilka sporter har du gått i? hanboll(går fortfarande),basket,friidrott,bowling,bågskytte,tennis och säkert massa mer :p

Lever du för någon sport? njae, jag gillar hanboll.

MUSIK, FILM

Vad har du för musiksmak? Beror på mitt humör,

Har du alltid haft samma smak? HAHA NEJ! Var typ wb emo förut och lyssnade bara på emo låtar

Vem är din/ditt favorit artist/band? har många olika

Vilken är din favoritfilm? haha kommer inte på nån.

Vilken film framkallar starka känslor? hmm brukar inte gråta till så många filmer men jag grät faktist lite när jag såg allt för min syster.

Hur beskriver du musik? vet inte.

RESOR

Hur många länder har du varit i? 4

Vilka länder har du varit i? Sverige,finland,turkiet,cypern

Har du bott utomlands? Nej

Vart isåfall och hur länge? .

Kommer du från något annat land? Nej

Har du släkt från något annat land? haha ja all min släkt är typ finsk.

Har du nåt favoritland? njae

Har du åkt...

Flyplan? ja

Buss? ja

Tåg? ja

Båt? ja

Taxi? ja

Helikopter? nä

Moppe? ja

DÄR DU BOR

Vart bor du? Gällivare

Hur bor du? lägenhet och hus

Vilken färg har huset? lägenheten orange tegel, huset rött

trivs du där? i huset ah, i lägenheten har det pågått lite konstigt så det är lite små läskigt men annars ja! :D

TILL SIST

Vad är klockan? 21.00

Vad ska du göra snart? sova

Mår du bra? Ne.

Vilka ska göra det här testet? den som vill


rthfsmfuthkdörtkhgugdkjfrtuytrjgde

Datum: 2013-02-17 / Tid:17:24:49
Hej hej jag kan ju börja med att berätta om gårdagen. jag vaknade 04.20 typ och fixade mig och begav mig sedan till öjebyn med mitt handbolls lag för att spela 2 matcher, jag var bara med på den första eftersom jag typ hade ont i halsen och feber ( haha lyckad dag ) aja men iaf så förlorade vi båda matcherna men verklikgen inte överlägset utan vi ledde ju faktist på båda matcherna och ja det var typ våran första match. jaja men skit samma, sen så idag vaknade jag svin förkyld och lite feber, så jag blir hemma från skolan imorn, för varje gång jag blir förkyld så blir jag väldigt förkyld :/ aja men nu ska jag fortsätta att typ sova och titta massa serier, men jag ska försöka blogga sen :)

hittar fan aldrig på nått bra!

Datum: 2013-02-12 / Tid:10:36:56
Hej, tänkte bara uppdatera lite grann, just nu ligger jag här i sänge och skriver min svenska berättelse och väntar på att min snälla pappi ska komma med lite gott åt mig ( är hemma från skolan), hahah men han skulle på affärn ohc hämta ut ett paket så jag fråga om han kunde köpa lite åt mig och det kunde han så han kommer aldelles strax. aja om gårdagen, jag var hemma från skolan eftesom jag kände mig typ yr och lite hängig och kände samma imorse, men det är alltid så för mig att jag är sjuk på morgonen och blir frisk vid typ 2-3 på dan asså inte helt frisk men ahh, så igår så blev jag piggare på dan å tänkte gå till skolan idag, men jag kände samma idag att jag var helt hängig och yr så jag stannade hemma, men just nu mår jag hyffsat bra så jag ska till skolan imorn iaf.
jo jag har ju en tränings match ikväll så jag ska fråga mamma jätte snällt om jag får vara med för jag vill inte missa den, om jag inte får vara med får jag väll hoppas att jag får gå dit och titta ;) haha en guld stjärna till dig som läst allt. ohh pappa kom just med massa gott åt mig, en fanta,marabou och ahlgrens bilar! haha tjock, aja men nu ska jag mysa ner mig i sängen och skriva :)
 

:)

Datum: 2013-02-08 / Tid:16:09:12
Hej, nu har jag för ett tag sen kommit hem från skolan. Idag har jag inget planerat, jag ska typ på coop och köpa lite grejjs för jag ska baka en sak inte en kladdkaka utan nu ska jag avancera och göra en banana cream pie! :D
ska nog inte baka idag, vet inte ens om jag ska köpa ingredienserna nu, jag kanske väntar tills nästa vecka när jag är hos mamma och bakar, aja men ska iaf dit :D men nu ska jag försöka skriva lite på min svenska berättelse!
hahahahaha! snodde bilden från Dianas blogg!
 

Smoothie!

Datum: 2013-02-05 / Tid:21:37:26
halloojj, idag har jag varit först med bp, vi for på ica hon skulle köpa nå, så jag köpte en ica äppelcider med flädersmak, och en marabou black till papi, eftersom han älska dom och blev riktigt deprimerad när dom togs bort men nu är dom tillbaka:p hahahah nä han blev inte deprimerad men han gillade dom och jag tänkte jag kan ju va lite omtänksam, aja iaf, sen for vi hem till mig och sen for hon hem vid halv 6 och just då ringde emelie fråga om hon kan komma till mig så hon kom och vi satt å spela vem där? haha ett svin roligt spel! :D
aja nu ska jag skriva på min berättelse och dricka min smoothie! :D

prutt

Datum: 2013-02-04 / Tid:20:35:36
Hejhej, tänkte slänga in en liten uppdatering, eftersom jag har inte bloggat på länge, men jag har haft fullt, upp men iaf idag har jag varit på träning, och nu sitter jag här å pluggar lite på engelska glosor haha hart haft dom i 2 veckor men har inte alls varit sugen på att läsa dom, men idag dan före förhöret tar jag tag å läser igenom glosorna lite ;)
aja nu ska jag återgå till läsandet, men jag ska försöka skriva imorn!
hahahaha hela mitt rum ser ut som ett bombnedlsag, men mina pyjamasbyxor har jag vikt så fint ;)
(vet att tapeten är bubblig som fan, men den var så när vi flytta in vi ska tapetsera :D)
Tja!:D
en tröja mommo kom med för några dagar sen den är typ 40 år gammal skulle väl jag gissa :D eftersom jag tror det var sten åkes när han var liten, eller det var vad mamma sa:p, Den kliar som ytta helvete, det är typ ylle :p
hon gav även denna till mig. den är från kina, den luktar SVIN GOTT!:)
 

RSS 2.0